Monday, January 18, 2010

DPPN Perak Menziarahi Pemuda Tanjong Malim


Program Exco DPPN Perak menziarahi kawasan-kawasan yang diatur telah berjaya dilaksanakan oleh Dewan Pemuda Pas Negeri Perak. Sekalung tahniah atas komitmen dan keperihatinan menziarahi kawasan-kawasan serta mengambil tahu permasalahan di peringkat kawasan. Selain itu, ianya juga dilihat sebagai wadah pengukuhkan lagi ukhuwah antara pimpinan negeri dan kawasan.


Dewan Pemuda Pas Tg Malim merakamkan terima kasih khusus kepada Sdr Salman bin Salleh serta rombongan iaitu Sdr Safarizal dan Sdr Hafiz kerana sudi meluangkan masa mendengar dan berdialog bersama DPP Tg Malim.


Pengisian program dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh Naib Ketua Pemuda yang mewakili Ketua Pemuda, Tn Hj Aminuddin Zulkipli kerana menghadiri Mesyuarat Perhubungan Negeri di Ipoh. Pengisian disambung pula dengan pembentangan laporan DPP Tg Malim yang dibentangkan oleh Sdr SUK DPP Tg Malim.


Dalam sesi dialog, ketiga-tiga Exco yang hadir mengambil bahagian menjawab serta memberi penerangan sebaik mungkin kepada para peserta. Ucapan penutup disudahi oleh Naib Ketua Pemuda Pas Negeri.


Sebelum berakhir, Sdr Salman telah melancarkan kutipan RM 1 untuk tabung Unit Amal kawasan Tg Malim.


Majlis bersurai kira-kira jam 12.30 tengah hari.


Lagi gambar di http://dpptmalim.blogspot.com


No comments: